Ons team

Naam: Annemarie Damshuiser

Functies bij de BSA: coördinator en leerkracht groep 6 & 7 
Studies: Master Special Educational Needs (Utrecht) 
              Pabo (Den- Haag) 
Werkt bij de BSA omdat: Ik heel graag op een verdiepende manier met taal bezig ben. Aan de hand van zelfgekozen thema's, bespreken wij met elkaar interessante teksten en leren wij iedere dag weer nieuwe woorden. Het is heel fijn om met gemotiveerde, talentvolle leerlingen te werken in een kleine groep en te zien hoe er vorderingen worden gemaakt!
Favoriete onderdeel van de BSA: De boekenclub omdat we dan met elkaar praten over boeken en elkaar enthousiasmeren. 
Werken aan het onderzoek is van veel leerlingen het favoriete onderdeel, ik geniet enorm van de leerzame presentaties die de leerlingen geven. 
Favoriete schrijver: Roald Dahl, er zit zoveel humor in zijn boeken en Simone van der Vlugt omdat zij prachtige historische boeken schrijft. 
Favoriete krant: NRC Next
Favoriete boek: De vliegeraar van Khalid Hosseini. 

 

 

Naam: Wieteke Weeda
Functie bij de BSA: Leerkracht groep 6 
Werkt bij de BSA omdat: 
Ik  er ontzettend veel zin in heb om samen met de kinderen op verschillende manieren aan de slag te gaan met lezen en taal zodat zij zich hierin verder kunnen ontwikkelen. Een goede beheersing van taal en lezen leidt namelijk tot succes op school en erbuiten. Bovenal geeft het bezig zijn met lezen en taal ook ontzettend veel plezier.

Favoriete boeken: Als kind verslond ik al elk kinderboek en was de bibliotheek één van mijn favoriete plekken. Ik hoop dit leesplezier dan ook over te kunnen gaan dragen op de kinderen. Mijn favoriete kinderboekenschrijvers waren en zijn Roald Dahl, Tonke Dragt, Thea Beckman, J.k.Rowling, Rick Riordan en nog veel meer. 

Favoriete kranten: Voor actualiteiten lees ik graag De Volkskracht en het NRC voor de achtergrondartikelen. Vooral medische stukken, die ik nog graag lees vanwege mijn achtergrond als arts en geschiedenisonderwerpen hebben snel mijn interesse.